Waarom Royal Hair Clinic (2024)

Haartransplantatie Nederland

Royal Hair Clinic is een moderne, op maat gemaakte haartransplantatie kliniek in het midden van het land, Nieuwegein dichtbij Utrecht.Doordat veel adviesgesprekken uit het hele land aangevraagd worden hebben wij ook de optie voor video consult opgenomen in ons programma.

Onze haar specialisten voeren immers veelal haartransplantaties uit bij mannen met mannelijke kaalheid en andere vormen van haaruitval.Zodoende helpen wij hen hun zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te herstellen, door een vollere haardos terug te krijgen die er natuurlijk uitziet en hen helpt om er gelukkiger en jeugdiger uit te zien en te voelen.

Wat maakt Royal Hair Clinic bijzonder?

Een groot verschil met wat veel andere haarklinieken doen is, dat andere haarklinieken meerdere behandelingen op een (1) dag uitvoeren. Wat betekent dat de specialist welke de incisies maakt ten behoeve van het terugplaatsen van de grafts, meerdere personen moet voorzien. Hetgeen inhoudt dat de klant dan langer moet wachten en de grafts hierdoor onnodig langer “uit het hoofd” zijn. Tevens zorgt deze manier van werken niet voor de meest persoonlijke aanpak.

Wij bij Royal Hair Clinic, staat je behandeldag volledig in het teken van jou. Persoonlijke aandacht met vaste specialisten. Zo hebben we beter persoonlijk contact en gaat het proces van de haartransplantatie spoedig, zonder dat er onnodig op een specialist gewacht hoeft te worden.

Stappen haartransplantatie

Wat veel mensen ook niet weten is hoe de processen binnen de behandeling worden uitgevoerd. Wij zien veel haarklinieken de grafts oogsten en deze gemixt terug transplanteren. Oftewel een “klont” met grafts wordt gepakt en zonder te weten wat de exacte hoeveelheid en soorten grafts het zijn wordt de terugplaats fase gestart. Hierdoor ziet men ook niet goed de kwaliteit van de grafts. Deze manier van werken is een snellere manier voor het team wat vaak uit twee of drie specialisten bestaat. En in de ogen van veel klinieken is tijd geld.

Haartransplantatie resultaten

Echter ervaren wij door deze manier van werken dat er niet een goed overzicht is van wat voor type grafts er geoogst zijn. Daarmee bedoelen we hoeveel haren zitten er in een (1) graft, maar checken we ook de kwaliteit en of de grafts goed geoogst zijn. Dit is een essentiële stap, omdat het belangrijk is om de juiste hoeveelheden te hebben om een natuurlijke haarlijn en look te creëren.

Daardoor hebben wij ervoor gekozen om de grafts te sorteren en hebben wij een extra specialist, oftewel twee specialisten welke ten tijde het oogsten de grafts sorteren. Hierdoor vertragen we het proces niet, maar behalen we wel het beste overzicht en uiteindelijk resultaat voor de klant. Ons team bestaat dus uit 4 specialisten. Meer personeel, maar allen ten goede van het proces en dus het resultaat van de haartransplantatie.

  • Saffier methode
  • Sorteerproces
  • Geen onbeperkte grafts

Veel klinieken gebruiken chirurgische mesjes van Swann Morton of chirurgische naaldjes, gemaakt van stainless steel. Wij gebruiken bij de FUE de saffier methode voor het uitvoeren van de haartransplantatie. Bij sommige haartransplantatie klinieken kan de saffier methode ook een optie is waar je meer voor moet betalen. Bij ons is dit de standaard methode. FUE middels de saffier methode heeft veel voordelen voor jou als klant.

Hogere dichtheid, doordat de saffier blade een fijne blade betreft, waardoor de incisies ook meer per cm2 gezet kunnen worden. Minder schade in het ontvangstgebied waardoor het herstel ook beter is en de kans op infecties kleiner. Uiteindelijk zijn de beste resultaten voor jou, ook de beste resultaten voor ons. En dat is iets wat we laten zien bij Royal Hair Clinic. We gaan voor het beste resultaat.

Waarom Royal Hair Clinic (1)

Door onze jarenlange ervaring bij veel verschillende haartransplantatie klinieken in Nederland en buiten Nederland, hebben wij goed waar kunnen nemen en kunnen ervaren dat wij bij Royal Hair Clinic bij het sorteerproces van de grafts veelal anders werken.

Wat veel mensen ook niet weten is hoe de processen binnen de behandeling worden uitgevoerd. Wij zien veel haarklinieken de grafts oogsten en deze gemixt terug transplanteren. Oftewel een “klont” met grafts wordt gepakt en zonder te weten wat de exacte hoeveelheid en soorten grafts het zijn wordt de terugplaats fase gestart. Hierdoor ziet men ook niet goed de kwaliteit van de grafts. Voordelen haartransplantatie

Deze manier van werken is een snellere manier voor het team wat vaak uit twee of drie specialisten bestaat. En in de ogen van veel klinieken is tijd geld. Echter ervaren wij door deze manier van werken dat er niet een goed overzicht is van wat voor type grafts er geoogst zijn.

Daarmee bedoelen we hoeveel haren zitten er in een (1) graft, maar checken we ook de kwaliteit en of de grafts goed geoogst zijn. Dit is een essentiële stap, omdat het belangrijk is om de juiste hoeveelheden te hebben om een natuurlijke haarlijn en look te creëren. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om de grafts te sorteren en hebben wij een extra specialist, oftewel twee specialisten welke ten tijde het oogsten de grafts sorteren. Hierdoor vertragen we het proces niet, maar behalen we wel het beste overzicht en uiteindelijk resultaat voor de klant. Ons team bestaat dus uit 4 specialisten. Meer personeel, maar allen ten goede van het proces en dus het resultaat van de haartransplantatie.

Waarom Royal Hair Clinic (2)
Waarom Royal Hair Clinic (3)
Waarom Royal Hair Clinic (4)
Waarom Royal Hair Clinic (5)
Waarom Royal Hair Clinic (6)

Je hebt last van kalende plekken, misschien zelfs grote kalende plekken en dan lees je onbeperkt aantal grafts. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? En dat is het ook. Het donorgebied is NIET eindeloos. Het verschilt per persoon hoeveel grafts er geoogst kunnen worden. Maar een goede haarkliniek zou nooit in een (1) behandeling meer dan 3000 grafts oogsten. Dit is zeer nadelig voor het donorgebied en het verloop van kaalheid in de toekomst. Het is een marketingpraatje wat mooi op papier staat, maar wat echt afgeraden wordt in de praktijk.

Het haar bovenop kan mooi vol ogen. Echter is het donorgebied aangetast door onbeperkte grafts en dit is onherstelbaar. Wij bij Royal Hair Clinic gaan voor het beste resultaat en daar hoort ook respect voor het donorgebied bij. Oftewel een resultaat wat prachtig bij de nieuwe haren, maar ook bij de al bestaande haren. Het complete plaatje. Kijk ook eens op google voor: overharvesting.

Waarom Royal Hair Clinic (7)

Royal Hair Clinic

Waarom Royal Hair Clinic (8)

Royal Hair Clinic

Waarom Royal Hair Clinic (9)

Andere kliniek

Waarom Royal Hair Clinic (10)

Andere kliniek

Zodra de offerte van de haartransplantatie akkoord is gegeven en wij de haartransplantatie hebben ingepland, starten we met de voorzorg begeleiding. In tegenstelling tot veel haartransplantatie klinieken welke een mail sturen met de instructies, zorgen wij voor een persoonlijke reminder en bewandelen we zo het voorzorg traject in aanloop naar je behandeling. Bij de één heeft het meer begeleiding nodig dan de ander en men wilt daarin de stappen nog weleens vergeten. Zodoende dat wij ook in het voorstadium van de haartransplantatie de voorzorg van de haartransplantatie begeleiden. Nadat je behandeling is uitgevoerd reiken we je een persoonlijke nazorg schema uit. Alleen bij ons stopt het niet zodra je de deur bent uitgewandeld.

Wij begrijpen dat het namelijk een spannende fase is en willen dit samen met jou zo goed mogelijk doorlopen en het beste resultaat creëren. We zullen dan ook persoonlijk contact hebben op essentiële momenten. Zoals de eerste nacht, de dagen de grafts nog niet vastzitten, maar ook wanneer de eerste spoeling/wassing gaat plaatsvinden. Bij eventuele vragen calamiteiten etcetera zijn wij ook altijd te bereiken. Een groot verschil met ons is dus dat wij van A tot Z betrokken zijn in het haartransplantatie proces.

Waarom Royal Hair Clinic (11)

ZOEK DE VERSCHILLEN OP EEN RIJ

Werkwijze ROYAL HAIR CLINIC versus werkwijze andere klinieken

Waarom Royal Hair Clinic (12)

Andere klinieken

Hoe sommige andere klinieken een haartransplantatie uitvoeren: Grafts zijn op een hoopje “gegooid”. Hierdoor is er geen overzicht, weet je niet hoe de staat van de grafts is. En is niet bekend in welke hoeveelheden grafts (single, double. triple etc) er is geoogst en wat er nodig is t.b.v. een natuurlijke haarlijn en haar look.

Waarom Royal Hair Clinic (13)

Royal Hair Clinic

Hoe wij het bij Royal Hair Clinic het doen. Elke geoogste graft wordt gesorteerd en zo wordt overzichtelijk en nauwkeurig gewerkt. Het gaasje wat voorzien is van vloeistof kan na sorteren makkelijk gepakt worden en overzichtelijk teruggeplaatst worden. Hetgeen ten goede komt van het eindresultaat. Wij staan ook bekend om de oogst resultaten. Door onze ervaring en kunde worden er niet of nauwelijks grafts mis geboord. Mis boren houdt in dat de graft is beschadigt en niet meer te gebruiken is.

Waarom Royal Hair Clinic (14)

Andere klinieken

Grafts op één hoop. Weinig zorgvuldigheid. Deze manier van werken zorgt niet voor het beste resultaat.

Waarom Royal Hair Clinic (15)

Royal Hair Clinic

Grafts netjes gesorteerd per 100 stuks. Alle grafts op het gaasje met vloeistof hebben dezelfde aantal haren.

ZOEK DE VERSCHILLEN

Donorgebied na behandeling door Royal Hair Clinic versus donorgebied na behandeling bij andere klinieken

Donorgebied voor FUE Sapphire methode en voor scheren
Royal Hair Clinic

Geen kruin behandeling

Donorgebied voor FUE Sapphire methode en na scheren
Royal Hair Clinic

Geen kruin behandeling

Donorgebied 5 dagen na FUE Sapphire methode 2660 grafts
GEEN littekens zichtbaar!
Royal Hair Clinic

Geen kruin behandeling

Donorgebied 5 dagen na FUE Sapphire methode 2660 grafts
Geen ontstekingen, littekens, tekenen van te veel oogsten
Royal Hair Clinic

Geen kruin behandeling

Donorgebied na behandeling bij andere haarklinieken – Wees gewaarschuwd

Donorgebied na FUE
Onherstelbare schade aangericht door het oogsten van de grafts.

Donorgebied na FUE haartransplantatie. Littekens zijn erg goed zichtbaar. Kalende plekken welke zichtbaar zijn tussen de aangegroeide haren.

Donorgebied na FUE extreem aangetast. Een mogelijk gevolg wanneer er onbeperkt aantal grafts worden geoogst.

Donorgebied aangetast na een FUE haartransplantatie. Blijvende littekens en schade aangericht. Onkunde is zichtbaar. Kies daarom voor een professional. Ga voor Royal Hair Clinic.

Bron: Google
Foto’s ten behoeve van voorlichting is te vinden via Google, met de zoekwoorden Overharvesting, grafts oogsten, schade donorgebied.

Esthetische waarden Royal Hair Clinic

  • Bij Royal Hair Clinic streven we naar de balans tussen maximale dichtheid en de meest natuurlijk ogende resultaten.Uiteindelijk gaat het ons om uw resultaten.
  • We werken met haartransplantatie specialisten van topkwaliteit
  • Hebben een zeer persoonlijk nazorg en begeleiding traject

Betaalbare professionaliteit

  • Het team van specialisten van Royal Hair Clinic beschikt over een technische finesse, gecombineerd met de wens om klanten de gewenste resultaten te geven die er zo natuurlijk mogelijk uitzien.
  • Daarom besteden wij veel zorg aan het creëren van een natuurlijk ogend resultaat. Dit heeft voor ons de prioriteit.Dit wordt bereikt door alleen fijnere enkele haartransplantaten op de haarlijn te gebruiken en het patroon van het haar onregelmatig te maken, wat de natuur nabootst.

Eerlijk advies

  • Jouw geluk en het beste resultaat betekent alles voor ons bij Royal Hair Clinic.Daarom bespreken we ook de verwachtingen en geven we een eerlijk advies.Als we het gevoel hebben dat we niet het resultaat kunnen bieden waar je je gelukkig bij voelt, zullen we eerlijk tegen je zijn wat wel en niet haalbaar is.
  • We bekijken elk geval zorgvuldig, want elke haartransplantatie en elk mens is uniek.Dat komt omdat ieders haaruitval uniek is, ieders donorgebied is anders;ieders verwachting is anders en elke “hergroei” ervaring is persoonlijk. Dus persoonlijke aandacht en geen lopende band werk. .

haartransplantatie kliniek

Drenthehaven 22B
3433PB Nieuwegein
info@royalhairclinic.nl

Algemene voorwaardenPrivacy beleid
Cookie beleid
Royal Hair Clinic is onderdeel van
LvK medical support
KVK 82627924

OPENINGSTIJDEN

Open op afspraak.
Alle tijd alleen voor u
Plan uw consult hier!

Haartransplantatie Utrecht
Amsterdam Haartransplantatie
Haartransplantatie Rotterdam
Haartransplantatie Eindhoven
Haarlem Haartransplantatie
Haartransplantatie Noord Holland
Haartransplantatie Zuid Holland

blog

OVER ONS

Beste haartransplantatie
Goedkoopste haartransplantatie
Aanbieding haartransplantatie
FUE methode
Beste haartransplantatie Nederland

Haartransplantatie ervaringen
Resultaten haartransplantatie
Haartransplantatie kliniek
Kosten Haartransplantatie

Haartransplantatie Turkije kosten

Waarom Royal Hair Clinic (16)
Waarom Royal Hair Clinic (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5277

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.